Frank van As

Frank van As studeerde psychologie op het gebied van arbeid, organisatie en gezondheid (UvA 1992 – lid NIP 1993) en specialiseerde zich verder in (management)training, advisering, coaching, beoordelen, cultuurverandering, psychotrauma, RET, agressie, conflicthantering, onderhandelen, besluitvorming, teams, creativiteit en systematische denktechnieken. 

Frank werkte als trainer-adviseur voor de ArboUnie, NS Opleidingen, het Instituut voor Psychotrauma/Schouten & Nelissen en Rijnconsult/Ordina. 

In 2000 is Frank gestart met Aspectief Training & Ontwikkeling.

In de laatste jaren is de training agressiebeheersing Geen agressie in mijn praktijk steeds centraler komen te staan, met name voor doelgroepen in baliefuncties.

Frank heeft de naam de balans te vinden tussen ‘zorgen dat het ergens over gaat’ (dat de inhoud klopt en aansluit bij de organisatie) en ‘eerst doen wat moet’ (weerstand, emotie en persoonlijke drive gaan voor). Persoonlijke ontwikkeling als sleutel tot een vervullend leven en (daarmee) het leveren van een maximale bijdrage aan de organisatie.

Frank 4-4-15 Beekdal - 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frank van As, mei 2019

INFO & CONTACT

info@aspectief.nl

https://nl.linkedin.com/in/frank-van-as-37a762116

06 5109 6331

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzenden